Stuur je plan in!

Geef aan wat je wilt bereiken, waarom je dat wilt en wat daar volgens jou voor nodig is. Je hoeft geen uitgebreid rapport op te stellen. Zolang je maar helder maakt wat je graag met de raad wilt bespreken. Je kunt ook een foto of tekening bijvoegen. Heb je al eerder een plan ingestuurd? Log dan eerst in via de login knop bovenin deze pagina.

TIP!
Neem voordat je een plan of idee indient eerst contact op met de Raadsgriffie via (013) 542 80 93 of raadsgriffie@tilburg.nl. Daar kunnen ze je vertellen of jouw voorstel in aanmerking komt om er bij de raad een punt van te maken of bekijk hier het lijstje waarover je geen punt kunt maken.  Ook als je ondersteuning nodig hebt, helpt de Raadsgriffie je graag verder.

Laat dit veld leeg als de locatie niet belangrijk is

Bedrijfsgegevens

Graag weten we iets meer van je

Fijn dat je jouw plan met de raad wilt delen. De Raadsgriffie doet nog een laatste check of alles duidelijk en volledig is. Daarna wordt jouw plan gepubliceerd en is het voor iedereen zichtbaar. Om jou hiervan op de hoogte te stellen of om contact op te kunnen nemen als er nog vragen zijn, heeft de Raadsgriffie wat gegevens van je nodig. Jouw gegevens worden nergens anders voor gebruikt (meer over ons privacybeleid).

Wordpress site laten maken door Converzo.nl